Vriendjesdag

Op zaterdag 3 september vanaf 13u30 is iedereen jonger dan 9 jaar (geboortejaar tussen 2013 en 2018) van harte welkom om, onder begeleiding van ervaren monitoren, op een plezierige manier kennis te maken met korfbal en met Neerlandia Korfbalclub. Afspraak om 13u30 op ons terrein en uiteraard mogen alle mama’s, papa’s en grootouders, meekomen om vanop ons terras te genieten van de exploten van hun kinderen.

Op het programma: van 14 u tot 16 u allerlei sportieve-korfbal gerelateerde proeven op het terrein – daarna gratis pannenkoeken voor de deelnemers – ouderen kunnen meesmullen aan 3 euro voor 2 pannenkoeken en een koffie.

We nodigen dan ook alle spelertjes van Neerlandia U5, U7 en U9 uit om één of meerdere vriendjes mee te brengen naar onze “vriendjesdag”. Maar ook zonder vriendje(s) ben je natuurlijk welkom!!

Teneinde het pannenkoeken-festijn goed te kunnen organiseren, vragen we echter om op voorhand het aantal deelnemers te kennen – vul daarom zo snel als mogelijk de flyer in die uw kind na de training zal krijgen in en bezorg het aan uw jeugdtrainer!!

Datum

sep 03 2022
Expired!

Tijd

13:30 - 16:00

Locatie

Terreinen Neerlandia
Veld 1
Categorie