Sportkamp dag 4 & 5

Zondag was het Pasen en dat laten we ook op sportkamp niet ongemerkt voorbij gaan. De allerkleinsten startten dan ook hun dag met een fameuze zoektocht naar ‘paaseieren’ en de Paashaas zelf die mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

In de namiddag stond de Beat The Bompa’s gepland. Een selectie van de U15 en U17 nam het onder leiding van coach Frank op tegen de jongste begeleiders die onder leiding stonden van coach Christiaan. En het mag gezegd worden: wat een afgang voor de jonge begeleiders. Zelfs een angstaanjagende haka kon er niet voor zorgen dat U15-U17 van hun stuk gebracht werd. Ze wonnen met 1 punt verschil, iets wat de begeleiders nog lang zullen mogen horen.

En dan ’s avonds was het eindelijk zo ver; het moment waar iedereen naar uitgekeken had en waar er heel de week voor geoefend werd. De jaarlijkse Neerlandia show mocht eindelijk weer doorgaan. En we mogen er meteen ook bij zeggen dat het een topeditie was! Van klein tot groot, iedereen genoot met volle teugen van zijn eigen maar ook van de anderen hun performance!

Op de allerlaatste dag trokken we met de hele groep naar Bobbejaanland waar we onze een laatste keer voor de volle 100% konden uitleven. Dat het op de busrit terug naar huis toch wat stiller was dan in het doorgaan, moeten we er dan ook niet bijvertellen natuurlijk.

Samenvattend over het sportkamp heen: wat een topeditie, wat een sfeer en wat een bende! Onze dank gaat dan ook uit naar alle begeleiders, keukenploeg, organisatoren, logistieke medewerkers, chauffeurs en de voorzitter!

Op naar volgend jaar met ongetwijfeld opnieuw een topeditie (vrijdag 07/04/2023 tot en met woensdag 12/04/2023).